Notice bibliographique
- Notice
Type(s) de contenu et mode(s) de consultation : Texte noté : électronique
Titre(s) : The Quality of foods and beverages [Texte électronique] : chemistry and technology / edited by George Charalambous, George Inglett
Publication : New York : Academic Press, 1981-
Description matérielle : 1 ressource dématérialisée
Note(s) : Includes bibliographical references and index. - Contains the proceedings of the second International Flavor Conference held in
Athens, Greece, July 20-24, 1980. - "Cosponsored by the Agricultural and Food Chemistry Division of the American Chemical
Society, the Institute of Food Technologists, and the American Society of Flavor Chemists,
Inc."
Autre(s) auteur(s) : Inglett, G. E. (1928-....). Fonction indéterminée
Charalambous, George (1922-1994). Fonction indéterminée
American Society of Flavor Chemists. Fonction indéterminée
International Flavor Conference (2 ; 1980 ; Athens, Greece). Fonction indéterminée
Institute of food technologists (Chicago, Ill.). Fonction indéterminée
American chemical society. Division of agricultural and food chemistry. Division of
Agricultural and Food Chemistry. Fonction indéterminée
Sujet(s) : Additifs alimentaires
Flaveur
Aliments -- Analyse
Boissons -- Analyse
Ford motor company
Indice(s) Dewey :
664 (23e éd.) = Technologie des aliments
Identifiants, prix et caractéristiques : ISBN 9780121691011 . - ISBN 9780121691028
Identifiant de la notice : ark:/12148/cb44725183n
Notice n° :
FRBNF44725183
(notice reprise d'un réservoir extérieur)