Notice bibliographique
- Notice
000 cmm 22 450
001 FRBNF426818070000002
010 .. $a 978-2-08-020081-5 $d 35 EUR
020 .. $a FR $b 71306311
073 .0 $a 9782080200815
100 .. $a 20120606d2011 m y0frey50 ba
101 1. $a eng $c fre
102 .. $a FR
105 .. $a a z 001y|
106 .. $a r
115 .. $a c baiz|||||||bk|||
181 .0 $6 01 $a i $b xxxe
181 .. $6 02 $c txt $2 rdacontent
181 .0 $6 03 $a b $b xa2e
181 .. $6 04 $c tdi $2 rdacontent
182 .0 $6 01 $a n
182 .. $6 02 $c n $2 rdamedia
182 .0 $6 03 $a g
182 .. $6 04 $c v $2 rdamedia
200 1. $a Cooking with chocolate $b Multimédia multisupport $e essential recipes and techniques $f edited by Frédéric Bau,... $g photographs by Clay McLachlan $g [translated from the French by Carmella Abramowitz-Moreau] $g [foreword by Pierre Hermé]
210 .. $a Paris $c Flammarion $d DL 2011
215 .. $a 1 vol. (415 p.) $c ill. en coul., jaquette ill. en coul. $d 28 cm
215 .. $a 1 DVD vidéo monoface simple couche (1 h 30 min) $c coul., son.
300 .. $a Index
454 .1 $t Encyclopédie du chocolat
608 .. $a non fiction $2 frTAV
608 .. $a édition commerciale $2 frTAV
608 .. $a encyclopédie, dictionnaire $2 frTAV
615 .. $a Vie pratique $2 frTAV
686 .. $a 401 $2 Cadre de classement de la Bibliographie nationale française
801 .0 $a FR $b FR-751131015 $c 20120606 $g AFNOR $h FRBNF426818070000002 $2 intermrc
930 .. $5 FR-759999999:42681807001001 $a 8 MU-41837 $b 759999999 $c Tolbiac - Rez de Jardin - Audiovisuel - Magasin $d O