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Type(s) de contenu et mode(s) de consultation : Texte noté : électronique

Titre(s) : Dairy chemistry and biochemistry [Texte électronique] / P. F. Fox, T. Uniacke-Lowe, P. L. H. McSweeney, J. A. O'Mahony

Édition : 2nd edition

Publication : Cham : Springer, 2015

Description matérielle : 1 ressource dématérialisée

Note(s) : Titre de l'écran-titre (visionné le 4 mars 2016). - Comprend des références bibliographiques
This book is the most comprehensive introductory text on the chemistry and biochemistry of milk. It provides a comprehensive description of the principal constituents of milk (water, lipids, proteins, lactose, salts, vitamins, indigenous enzymes) and of the chemical aspects of cheese and fermented milks and of various dairy processing operations. It also covers heat-induced changes in milk, the use of exogenous enzymes in dairy processing, principal physical properties of milk, bioactive compounds in milk and comparison of milk of different species. This book is designed to meet the needs of senior students and dairy scientists in general


Autre(s) auteur(s) : Fox, P. F.  Voir les notices liées en tant qu'auteur
Fox, P. F.. Fonction indéterminée  Voir les notices liées en tant qu'auteur
Uniacke-Lowe, T.. Fonction indéterminée  Voir les notices liées en tant qu'auteur
McSweeney, Paul L.H.. Fonction indéterminée  Voir les notices liées en tant qu'auteur
O'Mahony, James A.. Fonction indéterminée  Voir les notices liées en tant qu'auteur


Indice(s) Dewey :  637.1 (23e éd.) = Production laitière  Voir les notices liées en tant que sujet ; 641.3 (23e éd.) = Aliments  Voir les notices liées en tant que sujet


Identifiants, prix et caractéristiques : ISBN 9783319148922

Identifiant de la notice  : ark:/12148/cb44678667c

Notice n° :  FRBNF44678667 (notice reprise d'un réservoir extérieur)



Table des matières : 1.Production and Utilization of Milk ; 2.Lactose ; 3.Milk Lipids ; 4.Milk Proteins ; 5.Salts of Milk ; 6.Vitamins in Milk and Dairy Products ; 7.Water in Milk and Dairy Products ; 8.Physical Properties of Milk ; 9.Heat-induced changes in Milk ; 10.Enzymology of Milk and Dairy Products ; 11. Biologically Active Compounds in Milk ; 12.Chemistry and Biochemistry of Cheese ; 13.Chemistry and Biochemistry of Fermented Milk Products.

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Document numérique : 

1 partie d'exemplaire regroupée

ACQNUM-60433
support : document électronique dématérialisé