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Type(s) de contenu et mode(s) de consultation : Texte noté. Image fixe : sans médiation

Titre(s) : Handbook of meat and meat processing [Texte imprimé] / edited by Y.H. Hui ; associate editors J.L. Aalhues... [et al.]

Édition : 2nd ed.

Publication : Boca Raton (Fla.) : CRC press, cop. 2012

Description matérielle : 1 vol. (XVIII-982 p.) ; 26 cm

Note(s) : "Featuring twenty new chapters reflecting current interest and updating safety and quality standards and regulations, this second edition of an industry reference covers state of the art science, technology, and applications of meat products, by-products, and meat processing as well as worker safety, waste management, slaughtering, carcass evaluation, meat safety, and animal handling issues, both national and international. New topics include beef and raw meat preservation, Jewish and Muslim slaughter and preservation rules, the use of non-meat ingredients, and newly popular processing methods such as emulsion, deboning, marination, and breading"


Autre(s) auteur(s) : Hui, Yiu Hin (1940-2015). Éditeur scientifique  Voir les notices liées en tant qu'auteur


Sujet(s) : Viande -- Industrie et commerce  Voir les notices liées en tant que sujet

Genre ou forme : Guides pratiques  Voir les notices liées en tant que genre ou forme

Indice(s) Dewey :  664.92 (23e éd.) = Viandes rouges (technologie des aliments)  Voir les notices liées en tant que sujet


Identifiants, prix et caractéristiques : ISBN 978-1-4398-3683-5 (rel.)

Identifiant de la notice  : ark:/12148/cb42604438j

Notice n° :  FRBNF42604438 (notice reprise d'un réservoir extérieur)



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Tolbiac - Rez-de-jardin - libre-accès - Sciences et techniques - Salle S - Sciences de l'ingénieur 

1 partie d'exemplaire regroupée

664.9 HUI h
support : livre