Notice bibliographique
- Notice
Type(s) de contenu et mode(s) de consultation : Texte noté : sans médiation
Titre(s) : A cultural history of food. Volume 3, In the Renaissance [Texte imprimé] / edited by Ken Albala
Lien au titre d'ensemble : Appartient à : A cultural history of food
Édition : Paperback ed.
Publication : London : Bloomsbury academic, an imprint of Bloomsbury publishing, copyright 2016
Description matérielle : 1 vol. (IX-242 p.) : ill. ; 25 cm
Note(s) : Notes bibliogr. Index
"A Cultural History of Food presents a comprehensive, authoritative overview of food
from ancient times to the present. Together, the six volumes cover almost 3,000 years
of food and its physical, spiritual, social and cultural dimensions."--Site web de
l'éditeur
Autre(s) auteur(s) : Albala, Ken (1964-....). Éditeur scientifique
Sujet(s) : Coutumes alimentaires -- Renaissance
Aliments -- Renaissance
Aliments -- Société -- Renaissance
Indice(s) Dewey :
394.120 9024 (23e éd.) = Coutumes relatives au manger et au boire - 1400-1499
Identifiants, prix et caractéristiques : ISBN 9781474269926. - ISBN 1474269923 (br.)
Identifiant de la notice : ark:/12148/cb47301614j
Notice n° :
FRBNF47301614
(notice reprise d'un réservoir extérieur)
Table des matières : V. 1. In antiquity / edited by Paul Erdkamp ; v. 2. In the Medieval Age / edited
by Massimo Montanari ; v. 3. In the Renaissance / edited by Ken Albala ; v. 4. In
the early Modern Age / edited by Beat Kümin ; v. 5. In the Age of Empire / edited
by Martin Bruegel ; v. 6. In the Modern Age / edited by Amy Bentley.