Notice bibliographique
- Notice
Type(s) de contenu et mode(s) de consultation : Texte noté : électronique
Titre(s) : Processing and sustainability of beverages [Texte électronique] / edited by Alexandru Mihai Grumezescu, Alina Maria Holban
Publication : Duxford : Woodhead publishing, copyright 2019
Description matérielle : xxiv, 570 pages ; 24 cm
Collection : The science of beverages ; volume 2
Lien à la collection : The Science of beverages (Online)
Note(s) : Notes bibliogr.
Processing and Sustainability of Beverages, Volume Two in the Science of Beverages
series, is a general reference of the current and future actions for a sustainable
beverage industry. This resource takes a unique approach, combining processing with
sustainability. Topics of note include waste treatment and management, environmental
analysis for a sustainable beverage industry, and modern technologies for beverage
processing to reduce contaminants and increase the quality. This book is essential
to scientists, researchers and technologists in the beverages field, covering both
alcoholic and nonalcoholic beverages
La pagination de l'édition imprimée correspondante est de : XXIV-570 p.
Autre(s) auteur(s) : Grumezescu, Alexandru Mihai (1987-....). Éditeur scientifique
Holban, Alina Maria. Éditeur scientifique
Sujet(s) : Boissons -- Industrie et commerce
Durabilité (écologie)
Indice(s) Dewey :
663 (23e éd.) = Technologie des boissons
Identifiants, prix et caractéristiques : ISBN 0128152591 (paperback). - ISBN 9780128152591 (paperback)
Identifiant de la notice : ark:/12148/cb46838753r
Notice n° :
FRBNF46838753
(notice reprise d'un réservoir extérieur)