Notice bibliographique

  • Notice

Type(s) de contenu et mode(s) de consultation : Texte noté : électronique

Titre(s) : Processing and sustainability of beverages [Texte électronique] / edited by Alexandru Mihai Grumezescu, Alina Maria Holban

Publication : Duxford : Woodhead publishing, copyright 2019

Description matérielle : xxiv, 570 pages ; 24 cm

Collection : The science of beverages ; volume 2

Lien à la collection : The Science of beverages (Online) 


Note(s) : Notes bibliogr.
Processing and Sustainability of Beverages, Volume Two in the Science of Beverages series, is a general reference of the current and future actions for a sustainable beverage industry. This resource takes a unique approach, combining processing with sustainability. Topics of note include waste treatment and management, environmental analysis for a sustainable beverage industry, and modern technologies for beverage processing to reduce contaminants and increase the quality. This book is essential to scientists, researchers and technologists in the beverages field, covering both alcoholic and nonalcoholic beverages
La pagination de l'édition imprimée correspondante est de : XXIV-570 p.


Autre(s) auteur(s) : Grumezescu, Alexandru Mihai (1987-....). Éditeur scientifique  Voir les notices liées en tant qu'auteur
Holban, Alina Maria. Éditeur scientifique  Voir les notices liées en tant qu'auteur


Sujet(s) : Boissons -- Industrie et commerce  Voir les notices liées en tant que sujet
Durabilité (écologie)  Voir les notices liées en tant que sujet

Indice(s) Dewey :  663 (23e éd.) = Technologie des boissons  Voir les notices liées en tant que sujet


Identifiants, prix et caractéristiques : ISBN 0128152591 (paperback). - ISBN 9780128152591 (paperback)

Identifiant de la notice  : ark:/12148/cb46838753r

Notice n° :  FRBNF46838753 (notice reprise d'un réservoir extérieur)



Localiser ce document(1 Exemplaire)

Document numérique : 

1 partie d'exemplaire regroupée

ACQNUM-115663
support : document électronique dématérialisé