Notice bibliographique

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Type(s) de contenu et mode(s) de consultation : Texte noté : électronique

Titre(s) : Production and management of beverages [Texte électronique] / edited by Alexandru Mihai Grumezescu, Alina Maria Holban

Publication : Duxford : Woodhead publishing, copyright 2019

Description matérielle : 1 ressource dématérialisée

Collection : The science of beverages ; volume 1

Lien à la collection : The Science of beverages (Online) 


Note(s) : Extrait du 4ème de couverture : "Production and Management of Beverages, Volume One in the Science of Beverages series, introduces the broad world of beverage science, providing an overview of the emerging trends in the industry and the potential solutions to challenges such as sustainability and waste. Fundamental information on production and processing technologies, safety, quality control, and nutrition are covered for a wide range of beverage types, including both alcoholic and nonalcoholic beverages, fermented beverages, cocoa and other powder based beverages and more. This is an essential resource for food scientists, technologists, chemists, engineers, microbiologists and students entering into this field."
La pagination de l'édition imprimée correspondante est de : XXI-483 p.


Autre(s) auteur(s) : Holban, Alina Maria  Voir les notices liées en tant qu'auteur
Grumezescu, Alexandru Mihai (1987-....). Éditeur scientifique  Voir les notices liées en tant qu'auteur


Sujet(s) : Boissons  Voir les notices liées en tant que sujet

Indice(s) Dewey :  663 (23e éd.) = Technologie des boissons  Voir les notices liées en tant que sujet


Identifiants, prix et caractéristiques : ISBN 9780128152607. - ISBN 0128152605

Identifiant de la notice  : ark:/12148/cb46838750q

Notice n° :  FRBNF46838750 (notice reprise d'un réservoir extérieur)



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Document numérique : 

1 partie d'exemplaire regroupée

ACQNUM-115662
support : document électronique dématérialisé