Notice bibliographique

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Type(s) de contenu et mode(s) de consultation : Texte noté : électronique

Auteur(s) : Roos, Yrjö H.  Voir les notices liées en tant qu'auteur
Drusch, Stephan  Voir les notices liées en tant qu'auteur

Titre(s) : Phase Transitions in Foods [Texte électronique]

Édition : 2nd ed.

Publication : Academic Press [Imprint], Oct. 2015 ; San Diego : Elsevier Science & Technology Books

Description matérielle : 1 online resource

Note(s) : Scholarly & Professional (Elsevier Science & Technology Books
'Phase Transitions in Foods' assembles the most recent research and theories on the topic, describing the phase and state transitions that affect technological properties of biological materials occurring in food processing and storage. It covers the role of water as a plasticizer, the effect of transitions on mechanical and chemical changes, and the application of modeling in predicting stability rates of change. The volume presents methods for detecting changes in the physical state and various techniques used to analyze phase behavior of biopolymers and food components


Sujet(s) : Aliments -- Composition chimique  Voir les notices liées en tant que sujet
Transitions de phases  Voir les notices liées en tant que sujet

Indice(s) Dewey :  664 (23e éd.) = Technologie des aliments  Voir les notices liées en tant que sujet


Identifiants, prix et caractéristiques : ISBN 9780124080867

Identifiant de la notice  : ark:/12148/cb44636028h

Notice n° :  FRBNF44636028 (notice reprise d'un réservoir extérieur)



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Document numérique : 

1 partie d'exemplaire regroupée

ACQNUM-17794
support : document électronique dématérialisé