Notice bibliographique
- Notice
Type(s) de contenu et mode(s) de consultation : Texte noté : électronique
Auteur(s) : Jackson, Ron S.
Titre(s) : Wine science [Texte électronique] : principles, practice, perception / Ron S. Jackson
Édition : 2nd ed.
Publication : San Diego : Academic Press, cop. 2000
Description matérielle : 1 ressource dématérialisée
Collection : Food science and technology international series
Note(s) : Includes bibliographical references and index
Sujet(s) : Vinification
Viticulture
Indice(s) Dewey :
663.2 (23e éd.) = Vin (technologie des boissons)
Identifiants, prix et caractéristiques : ISBN 9780123790620
Identifiant de la notice : ark:/12148/cb44634340q
Notice n° :
FRBNF44634340
(notice reprise d'un réservoir extérieur)
Table des matières : 1 ; Introduction --2 ; Grape Species and Varieties --3 ; Grapevine Structure and Function
--4 ; Vineyard Practice --5 ; Site Selection and Climate --6 ; Chemical Constituents
of Grapes and Wine --7 ; Fermentation --8 ; Postfermentation Treatments and Related
Topics --9 ; Specific and Distinctive Wine Styles --10 ; Wine Laws, Authentication,
and Geography --11 ; Sensory Perception and Wine Assessment --12 ; Wine, Health, and
Food.