Notice bibliographique

  • Notice

Type(s) de contenu et mode(s) de consultation : Texte noté. Image fixe : sans médiation

Titre(s) : Canola and rapeseed [Texte imprimé] : production, processing, food quality, and nutrition / editors, Usha Thiyam-Hollaender, N.A. Michael Eskin, Bertrand Matthäus

Publication : Boca Raton (Fla.) : CRC press, cop. 2013

Description matérielle : 1 vol. (XII-362 p.) : ill. ; 24 cm

Comprend : Canola research : historical and recent aspects / N.A. Michael Eskin ; An update on characterization and bioactivities of sinapic acid derivatives / Ayyappan Appukuttan Aachary and Usha Thiyam-Holländer ; Valuable vinylphenols from rapeseed and canola : decarboxylative pathways / Usha Thiyam-Holländer ... [et al.] ; Processing of canola proteins : a review / L. Xu and Levente L. Diosady ; The future of omega-9 oils / Asim Syed ; Modification of seed oil formation in Brassica oilseed species / Crystal L. Snyder and Randall J. Weselake ; Measurement of oil content by rapid analytical techniques / Véronique J. Barthet ; The potential for ultrasound and supercritical fluid extraction for value-added processing of canola / Curtis B. Rempel and M.G. Scanlon ; Processing of virgin canola oils / Bertrand Matthäus ; Rapeseed proteins : recent results on extraction and application / Frank Pudel ; Frying stability of high-oleic, low-linolenic canola oils / Bertrand Matthäus ; Biodiesel from mustard oil / Titipong Issariyakul and Ajay K. Dalai ; Canola oil and heart health : a historical perspective / Bruce E. McDonald ; Canola oil : evolving research in obesity and insulin resistance / Danielle Durston ... [et al.] ; Rapeseed and canola phenolics : antioxidant attributes and efficacy / Usha Thiyam-Holländer and Karen Schwarz ; Nutritional impact of fatty acid composition of canola oil and its effect on the oxidative deterioration / Kazuo Miyashita ; Effect of canolol on oxidation of edible oils / Bertrand Matthäus ; Canola oil, canolol, and cancer : evolving research / Pablo Steinberg ; Canolol as a promising nutraceutical : status and scope / Dayanidhi Huidrom and Usha Thiyam-Holländer.

Note(s) : Notes bibliogr.


Autre(s) auteur(s) : Thiyam-Hollaender, Usha. Éditeur scientifique  Voir les notices liées en tant qu'auteur
Eskin, Neason Akivah Michael (1941-....). Éditeur scientifique  Voir les notices liées en tant qu'auteur
Matthäus, Bertrand. Éditeur scientifique  Voir les notices liées en tant qu'auteur


Sujet(s) : Colza -- Variétés  Voir les notices liées en tant que sujet
Graines de colza  Voir les notices liées en tant que sujet
Corps gras alimentaires  Voir les notices liées en tant que sujet

Indice(s) Dewey :  664.3 (23e éd.) = Graisses et huiles (technologie des aliments)  Voir les notices liées en tant que sujet


Identifiants, prix et caractéristiques : ISBN 978-1-4665-1386-0 (rel.)

Identifiant de la notice  : ark:/12148/cb43559081s

Notice n° :  FRBNF43559081 (notice reprise d'un réservoir extérieur)



Localiser ce document(1 Exemplaire)

Tolbiac - Rez-de-jardin - libre-accès - Sciences et techniques - Salle S - Sciences de l'ingénieur 

1 partie d'exemplaire regroupée

664.3 THIY c
support : livre