Notice bibliographique
- Notice
Type(s) de contenu et mode(s) de consultation : Texte noté : sans médiation
Titre(s) : Distilled beverage flavour [Texte imprimé] : recent developments : [proceedings of an International symposium held at Stirling university, Scotland, Between 7th and 10th June 1988] / [organised by the Sensory panel of food group of Society of chemical industry] ; ed. by J. R. Piggot and A. Paterson
Publication : Weinheim ; Basel ; New York [etc.] : VCH ; Chichester : Ellis Horwood for the Society
of chemical industry, cop. 1989
Description matérielle : X-352 p. : couv. ill. en coul. ; 25 cm
Collection : Ellis Horwood series in food science and technology
Lien à la collection : Ellis Horwood series in food science and technology
Note(s) : Fait suite au premier symposium de 1983. - Notes bibliogr. Index
Autre(s) auteur(s) : Piggott, John Raymond (1950-....). Éditeur scientifique
Paterson, Alistair (1951-....). Éditeur scientifique
Society of chemical industry (GB). Food group. Sensory panel. Éditeur scientifique
Sujet(s) : Boissons alcoolisées -- Analyse sensorielle
Boissons alcoolisées -- Analyse
Genre ou forme : Actes de congrès
Indice(s) Dewey :
663.1 (23e éd.) = Boissons alcolisées (technologie)
Identifiants, prix et caractéristiques : ISBN 3-527-26887-1 (Weinheim). - ISBN 0-89573-819-8 (New York)
Identifiant de la notice : ark:/12148/cb374016467
Notice n° :
FRBNF37401646