Notice bibliographique
- Notice
Type(s) de contenu et mode(s) de consultation : Texte noté : électronique
Auteur(s) : Hudson, Claude S.
Titre(s) : Advances in Carbohydrate Chemistry, 8 [Texte électronique]
Publication : Burlington : Elsevier, 1952
Description matérielle : 1 online resource (429 pages)
Note(s) : Print version record.
ADVANCES IN CARBOHYDRATE CHEMISTRY VOL 8
Identifiants, prix et caractéristiques : ISBN 9780120072088
Identifiant de la notice : ark:/12148/cb446289466
Notice n° :
FRBNF44628946
(notice reprise d'un réservoir extérieur)
Table des matières : Front Cover; Advances in Carbohydrate Chemistry, Volume 8; Copyright Page; Contributors
to Volume 8; Preface; Contents; James Colquhoun Irvine; Chapter 1. Relative Reactivities
of Hydroxyl Groups of Carbohydrates; Chapter 2. The Chemistry of the 2-Desoxysugars;
Chapter 3. Sulfonic Esters of Carbohydrates; Chapter 4. The Methyl Ethers of D-Mannose;
Chapter 5. The Chemical Synthesis of D-Glucuronic Acid; Chapter 6. D-Glucuronic Acid
in Metabolism; Chapter 7. The Substituted-Sucrose Structure of Melezitose; Chapter
8. Composition of Cane Juice and Cane Final Molasses.
Chapter 9. Seaweed PolysaccharidesAuthor Index; Subject Index; Errata; Contents of
Volumes 1-7.