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Type(s) de contenu et mode(s) de consultation : Texte noté : électronique

Titre(s) : Handbook of grape processing by-products [Texte électronique] : sustainable solutions / edited by Charis M. Galanakis

Publication : London : Academic press : Elsevier, copyright 2017

Description matérielle : 1 ressource dématérialisée

Note(s) : Notes bibliogr.
Handbook of Grape Processing By-Products explores the alternatives of upgrading production by-products, also denoting their industrial potential, commercial applications and sustainable solutions in the field of grape valorization and sustainable management in the wine industry. Covering the 12 top trending topics of winery sustainable management, emphasis is given to the current advisable practices in the field, general valorization techniques of grape processing by-products (e.g. vermi-composting, pyrolysis, re-utilization for agricultural purposes etc.), the newly introduced biorefinery concept, different techniques for the separation, extraction, recovery and formulation of polyphenols, and finally, the healthy components of grape by-products that lead to target applications in the pharmaceutical, enological, food and cosmetic sectors
La pagination de l'édition imprimée correspondante est de : XVI-309 p.


Autre(s) auteur(s) : Galanakis, Charis Michel. Éditeur scientifique  Voir les notices liées en tant qu'auteur


Sujet(s) : Vin -- Sous-produits  Voir les notices liées en tant que sujet
Raisin de table -- Transformation  Voir les notices liées en tant que sujet

Indice(s) Dewey :  634.8 (23e éd.) = Raisins (agriculture)  Voir les notices liées en tant que sujet


Identifiants, prix et caractéristiques : ISBN 9780128098707. - ISBN 0128098708. - ISBN 9780128098714 (erroné) (ePub ebook)

Identifiant de la notice  : ark:/12148/cb455855008

Notice n° :  FRBNF45585500 (notice reprise d'un réservoir extérieur)



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Document numérique : 

1 partie d'exemplaire regroupée

ACQNUM-111376
support : document électronique dématérialisé