Notice bibliographique

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Type(s) de contenu et mode(s) de consultation : Texte noté : sans médiation

Titre(s) : Food process engineering [Texte imprimé] : emerging trends in research and their applications / edited by Murlidhar Meghwal,... Megh R. Goyal,...

Publication : Oakville : Apple academic press, cop. 2017

Description matérielle : 1 vol. (XXXIV-401 p.) : ill. ; 24 cm

Collection : Innovations in agricultural and biological engineering

Lien à la collection : Innovations in agricultural and biological engineering 


Comprend : Trends in food packaging technology / Chandani Sen and Madhusweta Das ; Emerging technology-based drying : food and feed products / Satyanarayana Bonthu and Anirban Ray ; Application of emerging technologies for freezing and thawing of foods / C. K. Sunil, Ashish Rawson Chidan, and D. V. Akash Pare ; Principles of novel freezing and thawing technologies for foods application / Deepika Goswami, Jagbir Rehal, Hradesh Rajput, and Harshad M. Mandge ; Overview of applications of dryers for foods : industrial, solar, novel, and infrared / Archana Mahapatra and P. P. Tripathy ; Ultrasonic assisted derivatization of fatty acids from edible oils and determination by GC-MS / M. Ramos, A. Beltran, I. P. Roman, M. L. Martin, A. Canals, and N. Grane ; Principles of ultrasonic technology for treatment of milk and milk products / Asaad Rehman Saeed Al-Hilphy, Deepak Kumar Verma, Alaa Kareem Niamah, Sudhanshi Billoria, and Prem Prakash Srivastav ; Natural food colors : a technical insight / Navneet Singh Deora, Aastha Deswal, and Sanjith Madhavan ; Potential use of pseudocereals : buckwheat, quinoa and amaranth / Shruti Pandey and B. V. Sathyendra Rao ; Nutraceutical and functional foods for cardiovascular health / Raj K. Keservani, Anil K. Sharma, and Rajesh K. Kesharwani ; Natural antioxidant during frying : food industry perspective / Navneet Singh Deora, Aastha Deswal, and Sanjith Madhavan ; Hazard Analyses Critical Control Point Program / Rupesh S. Chavan, Anit Kumar, Shraddha Bhatt, Vaibhav Vyas, Somya Tewari, and Tanmay Nalawade ; Antibiotics in food producing animals and resistance hazards / Shahid Prawez, Azad Ahmad Ahanger, Manish Kumar, Priya Ranjan Kumar, and Ramadevi Nimannapalli.

Note(s) : Notes bibliogr.


Autre(s) auteur(s) : Meghwal, Murlidhar. Éditeur scientifique  Voir les notices liées en tant qu'auteur
Goyal, Megh Raj. Éditeur scientifique  Voir les notices liées en tant qu'auteur


Sujet(s) : Industries agroalimentaires  Voir les notices liées en tant que sujet
Aliments -- Conservation  Voir les notices liées en tant que sujet
Aliments -- Manipulation  Voir les notices liées en tant que sujet

Indice(s) Dewey :  664.02 (23e éd.) = Technologie des aliments - Procédés  Voir les notices liées en tant que sujet


Identifiants, prix et caractéristiques : ISBN 978-1-77188-402-0 (rel.)

Identifiant de la notice  : ark:/12148/cb45330203w

Notice n° :  FRBNF45330203 (notice reprise d'un réservoir extérieur)



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Tolbiac - Rez-de-jardin - libre-accès - Sciences et techniques - Salle S - Sciences de l'ingénieur 

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664 MEGH f
support : livre