Notice bibliographique
- Notice
Type(s) de contenu et mode(s) de consultation : Texte noté : sans médiation
Titre(s) : Camel meat and meat products [Texte imprimé] / edited by I.T. Kadim... [et al.]
Publication : Wallingford : CABI, cop. 2013
Description matérielle : 1 vol. (X-248 p.) : ill. ; 25 cm
Comprend : Machine generated contents note: 1.Classification, History and Distribution of the
Camel / B. Faye ; 2.Camel Meat in the World / B. Faye ; 3.Camel Nutrition for Meat
Production / J. Hogan ; 4.Camel Body Growth / O. Mahgoub ; 5.Slaughtering and Processing
of Camels / A.E. Bekhit ; 6.Inspection of Slaughtered Dromedary Camels / S. Al-Mugheiry
; 7.Prospects for Online Grading of Camel Meat Yield and Quality / H.J. Swatland
; 8.Camel Carcass Quality / O. Mahgoub ; 9.Distribution and Partitioning of Tissues
in the Camel Carcass / I.T. Kadim ; 10.Structure and Quality of Camel Meat / O. Mahgoub
; 11.Interventions to Improve the Tenderness of Fresh Meat: a Future Prospect for
Camel Meat Research / A. Carne ; 12.Processed Camel Meats / A.E. Bekhit ; 13.Nutritive
and Health Value of Camel Meat / M.M. Farouk ; 14.The Economic Potential of Camel
Meat / M. Mbaga.
Note(s) : Notes bibliogr.
Sujet(s) : Chameaux
Indice(s) Dewey :
636.295 (23e éd.) = Chameaux (élevage)
Identifiants, prix et caractéristiques : ISBN 978-1-78064-101-0 (rel.)
Identifiant de la notice : ark:/12148/cb43559598w
Notice n° :
FRBNF43559598
(notice reprise d'un réservoir extérieur)