Notice bibliographique

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Type(s) de contenu et mode(s) de consultation : Texte noté. Image fixe : sans médiation

Titre(s) : OMICs technologies [Texte imprimé] : tools for food science / edited by Noureddine Benkeblia

Publication : Boca Raton (Fla.) : CRC press, cop. 2012

Description matérielle : 1 vol. (XVI-413 p.) ; 24 cm

Note(s) : Notes bibliogr.
"Examining the application of genomic information and high-throughput profiling technologies as tools for the nutrition and food science industries, this book takes a particular interest in the transformation from industrial to sustained food technologies and the role of these omics tools to mitigate the growing pressure of limited natural resources and environmental degradation. Providing detailed descriptions right down to the molecular level, it discusses the prominence of diet and food components as prime environmental factors that affect the genome, transcriptome, proteome, and metabolome and how these delicate interactions define individual health or disease"


Autre(s) auteur(s) : Benkeblia, Noureddine. Éditeur scientifique  Voir les notices liées en tant qu'auteur


Sujet(s) : Aliments -- Biotechnologie  Voir les notices liées en tant que sujet

Indice(s) Dewey :  664 (23e éd.) = Technologie des aliments  Voir les notices liées en tant que sujet


Identifiants, prix et caractéristiques : ISBN 978-1-4398-3706-1 (rel.)

Identifiant de la notice  : ark:/12148/cb426076991

Notice n° :  FRBNF42607699 (notice reprise d'un réservoir extérieur)



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Tolbiac - Rez-de-jardin - libre-accès - Sciences et techniques - Salle S - Sciences de l'ingénieur 

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664 BENK o
support : livre