Notice bibliographique
- Notice
Type(s) de contenu et mode(s) de consultation : Texte noté : électronique
Titre(s) : The molecular biology and biochemistry of fruit ripening [Texte électronique] / edited by Graham B. Seymour [and others]
Publication : Ames, Iowa, USA : Wiley-Blackwell, 2013
Description matérielle : 1 ressource dématérialisée
Note(s) : Includes bibliographical references and index
Autre(s) auteur(s) : Seymour, Graham B.. Fonction indéterminée
Sujet(s) : Biologie moléculaire végétale
Chimie végétale
Indice(s) Dewey :
634 (23e éd.) = Vergers, fruits, forêts et bois, sylviculture
Identifiants, prix et caractéristiques : ISBN 9781118593714
Identifiant de la notice : ark:/12148/cb44654371d
Notice n° :
FRBNF44654371
(notice reprise d'un réservoir extérieur)
Table des matières : Biochemistry of fruit ripening / Sonia Osorio and Alisdair R. Fernie ; Fruit: an angiosperm
innovation / Sandra Knapp and Amy Litt ; Ethylene and the control of fruit ripening
/ Don Grierson ; Carotenoid biosynthesis and chlorophyll degradation / Peter M. Bramley
; Phenylpropanoid metabolism and biosynthesis of anthocyanins / Laura Jaakola ;
Biosynthesis of volatile compounds / A. Granell and Jose Luis Rambla ; Cell wall
architecture and metabolism in ripening fruit and the complex relationship with softening
/ Eliel Ruiz-May and Jocelyn K.C. Rose ; Regulatory networks controlling ripening
/ Betsy Ampopho [and others].