Notice bibliographique
- Notice
Type(s) de contenu et mode(s) de consultation : Texte noté : électronique
Auteur(s) : Monteleone, Erminio
Titre(s) : Olive oil sensory science [Texte électronique] / Erminio Monteleone and Susan Langstaff
Publication : Chichester, West Sussex : Wiley Blackwell, [2013]
Description matérielle : 1 online resource
Note(s) : Includes index. - Includes bibliographical references at the end of each chapters and index. - Print version record and CIP data provided by publisher.
Autre(s) auteur(s) : Langstaff, Susan. Fonction indéterminée
Sujet(s) : Huile d'olive
Huile d'olive -- Analyse
Aliments -- Analyse sensorielle
Livres numériques
Indice(s) Dewey :
664.362 (23e éd.) = Huile d'olive (technologie des aliments)
Identifiants, prix et caractéristiques : ISBN 9781118332511
Identifiant de la notice : ark:/12148/cb44653315p
Notice n° :
FRBNF44653315
(notice reprise d'un réservoir extérieur)
Table des matières : Olive oil sensory science: an overview ; Quality excellence in extra virgin olive
oils ; The basis of sensory properties of virgin olive oil ; Sensory perception
and other factors affecting consumer choice of olive oil ; Sensory quality control
; Sensory methods for optimizing and adding value to extra virgin olive oil ; Consumer
research on olive oil ; Sensory functionality of extra-virgin olive oil ; Investigating
the culinary use of olive oils ; Olive oils from Spain ; Olive oil from Italy ;
Olive oils from Greece ; Olive oils from California ; Olive oils from Australia
and New Zealand ; Olive oils from South America.