Notice bibliographique
- Notice
Type(s) de contenu et mode(s) de consultation : Texte noté : électronique
Titre(s) : Ozone in food processing [Texte électronique] / edited by Colm O'Donnell ... [et al.]
Publication : Oxford ; Ames, Iowa : Blackwell Pub., 2012
Description matérielle : 1 online resource (1 texte électronique)
Note(s) : In Wiley online library. - Titre de l'écran-titre (visionné le 31 juillet 2012). - Bibliogr
Autre(s) auteur(s) : O'Donnell, Colm P.. Fonction indéterminée
Sujet(s) : Ozone
Indice(s) Dewey :
664.028 6 (23e éd.) = Conservation chimique (technologie des aliments)
Identifiants, prix et caractéristiques : ISBN 9781118307472
Identifiant de la notice : ark:/12148/cb44653160z
Notice n° :
FRBNF44653160
(notice reprise d'un réservoir extérieur)
Table des matières : Status and trends of ozone in food processing ; Regulatory and legislative issues
; Chemical and physical properties of ozone ; Generation and control of ozone ;
Ozone in fruit and vegetable processing ; Ozone in grain processing ; Ozonation
of hydrocolloids ; Ozone in meat processing ; Chapter 9:ozone in seafood processing
; Ozone sanitization in the food industry ; Ozone for water treatment and its potential
for process water reuse in the food industry ; Ozone for food waste and odour treatment
; Efficacy of ozone on pesticide residues ; Modelling approaches for ozone processing
; Health and safety aspects of ozone processing.