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Type(s) de contenu et mode(s) de consultation : Texte noté : électronique

Auteur(s) : Horton, Derek  Voir les notices liées en tant qu'auteur

Titre(s) : Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry [Texte électronique]

Publication : Burlington : Elsevier Science, 2011

Description matérielle : 1 online resource (343 pages)

Note(s) : Print version record.
Since its inception in 1945, this serial has provided critical and integrating articles written by research specialists that bring together industrial, analytical and technological aspects of biochemistry, organic chemistry and instrumentation methodology in the study of carbohydrates. The articles provide a definitive interpretation of the current status and future trends in carbohydrate chemistry and biochemistry. Features contributions from leading authorities and industry experts Informs and updates on all the latest developments in the field


Sujet(s) : Biochimie -- Périodique  Voir les notices liées en tant que sujet

Indice(s) Dewey :  547.78 (23e éd.) = Glucides (chimie)  Voir les notices liées en tant que sujet


Identifiants, prix et caractéristiques : ISBN 9780123855183

Identifiant de la notice  : ark:/12148/cb446347744

Notice n° :  FRBNF44634774 (notice reprise d'un réservoir extérieur)



Table des matières : Front Cover; Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry; Copyright; Contents; Contributors; Preface; Chapter 1: Anthony Charles Richardson; Acknowledgments; Appendix; Chapter 2: Detection and structural characterization of oxo-chromium(V)-sugar complexes by electron paramagnetic resonance ... ; I. Introduction; 1. Introduction to Chromium (Bio)chemistry; 2. State-of-the-Art EPR Techniques; II. General Aspects of EPR of Oxo-Cr(V) Complexes; III. Systematic Structural Characterization of Oxo-Cr(V)-Sugar Complexes Using EPR; 1. Complexes with Alditols.

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Document numérique : 

1 partie d'exemplaire regroupée

ACQNUM-16540
support : document électronique dématérialisé