Notice bibliographique

  • Notice

Type(s) de contenu et mode(s) de consultation : Texte noté : électronique

Auteur(s) : Altschul, Aaron Mayer (1914-1994)  Voir les notices liées en tant qu'auteur
Wilcke, Harold Ludwig (1906-....)  Voir les notices liées en tant qu'auteur

Titre(s) : New protein foods. volume 3A, Animal protein supplies [Texte électronique] / edited by Aaron M. Altschul [and] Harold L. Wilcke

Publication : New York : Academic Press, 1978

Description matérielle : 1 ressource dématérialisée

Collection : Food science and technology


Note(s) : Notes bibliogr. Index
Focusing on animal protein, the book examines animal protein in the human diet as related to world food needs. Discussed are problems of protein supply, competition between man and animal for land and food, effects of research on cost and supply of animal protein, increased animal protein production through breeding, marine sources of protein, technology of protein production and utilization, and energy costs of animal protein. The book is useful for commercial concerns dealing with foods; students; teachers; researchers; and policy makers concerned with nutrition, food supply, and food distribution


Sujet(s) : Aliments d'origine animale -- Teneur en protéines  Voir les notices liées en tant que sujet
Élevage  Voir les notices liées en tant que sujet
Compléments alimentaires  Voir les notices liées en tant que sujet


Identifiants, prix et caractéristiques : ISBN 9780120548033

Identifiant de la notice  : ark:/12148/cb44630501d

Notice n° :  FRBNF44630501 (notice reprise d'un réservoir extérieur)



Localiser ce document(1 Exemplaire)

Document numérique : 

1 partie d'exemplaire regroupée

ACQNUM-12267
support : document électronique dématérialisé