Notice bibliographique
- Notice
Type(s) de contenu et mode(s) de consultation : Texte noté : électronique
Auteur(s) : Mrak, Emil Marcel (1901-1987)
Titre(s) : Advances in Food Research, 9 [Texte électronique]
Publication : Burlington : Elsevier, 1960
Description matérielle : 1 online resource (407 pages)
Note(s) : Print version record.
ADVANCES IN FOOD RESEARCH VOLUME 9
Autre(s) auteur(s) : Steward, G. F.. Fonction indéterminée
Identifiants, prix et caractéristiques : ISBN 9780120164097
Identifiant de la notice : ark:/12148/cb44629400r
Notice n° :
FRBNF44629400
(notice reprise d'un réservoir extérieur)
Table des matières : Front Cover; Advances in Food Research, Volume 9; Copyright Page; Contributors to
Volume 9; Foreword; Contents; Chapter 1. Chemical Changes Associated with Aging of
Meal with Emphasis on the Proteins; Chapter 2. The Chemistry and Technology of the
Preservation of Green Peas; Chapter 3. Principles and Instrumentation for the Physical
Measurement of Food Quality with Special Reference to Fruit and Vegetable Products;
Chapter 4. Microorganisms in Noncitrus Juices; Chapter 5. The Chemical Constituents
of Citrus Fruits; Errata: Volume VIII; Author Index; Subject Index.