Notice bibliographique
- Notice
Type(s) de contenu et mode(s) de consultation : Texte noté : sans médiation
Titre(s) : Valorization of wine making by-products [Texte imprimé] / edited by Matteo Borgida,...
Publication : Boca Raton (Fla.) : CRC press, cop. 2016
Description matérielle : 1 vol. (XVIII-365 p.) : ill. ; 24 cm
Comprend : Chapter 1. Overview / Matteo Bordiga ; chapter 2. Wine making process / Hend Letaief
; chapter 3. Wine making by-products / Zhijing Ye, Roland Harrison, Vern Jou Cheng,
and Alaa El-Din A. Bekhit ; chapter 4. Technological aspects of by-product utilization
/ Alaa El-Din A. Bekhit, Vern Jou Cheng, Roland Harrison, Zhijing Ye, Adnan A. Bekhit,
Tzi Bun Ng, and Lingming Kong ; chapter 5. Regulatory and legislative issues / Matteo
Bordiga ; chapter 6. Sustainability issues / Matteo Bordiga ; chapter 7. Marketing
potential / Jorge A. Cardona and Thelma F. Calix ; chapter 8. Future perspectives
/ Matteo Bordiga.
Note(s) : Notes bibliogr.
Autre(s) auteur(s) : Bordiga, Matteo. Éditeur scientifique
Sujet(s) : Déchets -- Élimination
Vin
Biotechnologie
Indice(s) Dewey :
663.2 (23e éd.) = Vin (technologie des boissons)
Identifiants, prix et caractéristiques : ISBN 978-1-4822-5533-1 (rel.)
Identifiant de la notice : ark:/12148/cb44503889d
Notice n° :
FRBNF44503889
(notice reprise d'un réservoir extérieur)