Notice bibliographique

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Type(s) de contenu et mode(s) de consultation : Texte noté : électronique

Titre(s) : Red wine technology [Texte électronique] / edited by Antonio Morata,...

Publication : London : Academic press, copyright 2019

Description matérielle : 1 online resource : color illustrations

Note(s) : Notes bibliogr.
Red Wine Technology is a solutions-based approach on the challenges associated with red wine production. It focuses on the technology and biotechnology of red wines, and is ideal for anyone who needs a quick reference on novel ways to increase and improve overall red wine production and innovation. The book provides emerging trends in modern enology, including molecular tools for wine quality and analysis. It includes sections on new ways of maceration extraction, alternative microorganisms for alcoholic fermentation, and malolactic fermentation. Recent studies and technological advancements to improve grape maturity and production are also presented, along with tactics to control PH level. This book is an essential resource for wine producers, researchers, practitioners, technologists and students
La pagination de l'édition imprimée correspondante est de : 392 p.


Autre(s) auteur(s) : Morata, Antonio. Éditeur scientifique  Voir les notices liées en tant qu'auteur


Sujet(s) : Vin rouge  Voir les notices liées en tant que sujet
Vinification  Voir les notices liées en tant que sujet

Indice(s) Dewey :  663.223 (23e éd.) = Vin rouge (technologie des boissons)  Voir les notices liées en tant que sujet


Identifiants, prix et caractéristiques : ISBN 9780128144008. - ISBN 0128144009. - ISBN 9780128143995 (erroné). - ISBN 0128143991 (erroné)

Identifiant de la notice  : ark:/12148/cb45806516r

Notice n° :  FRBNF45806516 (notice reprise d'un réservoir extérieur)



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Document numérique : 

1 partie d'exemplaire regroupée

ACQNUM-113006
support : document électronique dématérialisé