Notice bibliographique
- Notice
Type(s) de contenu et mode(s) de consultation : Texte noté : électronique
Titre(s) : Pulse foods [Texte électronique] : processing, quality and nutraceutical applications / edited by Brijesh K. Tiwari, Aoife Gowan, Brian McKenna
Édition : 1st ed.
Publication : Amsterdam ; Boston : Academic Press, 2011
Description matérielle : 1 ressource dématérialisée
Note(s) : Includes bibliographical references and index
Autre(s) auteur(s) : Tiwari, Brijesh K.. Fonction indéterminée
Gowen, Aoife. Fonction indéterminée
McKenna, B. M.. Fonction indéterminée
Sujet(s) : Légumes secs
Aliments fonctionnels
Indice(s) Dewey :
633.3 (23e éd.) = Légumineuses, plantes fourragères autres que les graminées et les légumineuses
(agriculture)
Identifiants, prix et caractéristiques : ISBN 9780123820181
Identifiant de la notice : ark:/12148/cb44634538q
Notice n° :
FRBNF44634538
(notice reprise d'un réservoir extérieur)
Table des matières : Chemistry of pulses ; Functional and physicochemical properties of pulse proteins
; Functional and physicochemical properties of pulse starch ; Functional and physiochemical
properties of legume fibers ; Functional and physicochemical properties of Non-starch
polysaccharides ; Postharvest technology for pulses ; Pulse Milling technologies
; Emerging technologies for pulse processing ; Pulse based food products ; Novel
food and industrial applications of pulse fractions ; By-product utilization ; Nutritional
value of whole pulse and pulse fractions ; Role of pulses in nutraceuticals ; Quality
standards and evaluation of pulses ; Global pulse industry : State of production,
consumption & trade : Marketing challenges and opportunities.