Notice bibliographique
- Notice
Type(s) de contenu et mode(s) de consultation : Texte noté. Image fixe : sans médiation
Titre(s) : Dairy microbiology [Texte imprimé] : a practical approach / editor Photis Papademas,...
Publication : Boca Raton (Fla.) : CRC press, cop. 2015
Description matérielle : 1 vol. (243 p.) : ill. ; 24 cm
Comprend : Basic concepts of food microbiology / Peter Raspor, Sonja Smole Možina and Mateja
Ambrožič ; The microbiology of raw milk / Apostolos S. Angelidis ; Dairy pathogens
: characteristics and impact / Photis Papademas and Maria Aspri ; Dairy starter cultures
/ Thomas Bintsis and Athanasoulas Antonis ; Application of probiotics in the dairy
industry : the long way from traditional to novel functional foods / Adele Costabile
and Simone Maccaferri ; Application of molecular methods for microbial identification
in dairy products / Paul A. Lawson and Dimitris Tsaltas ; Application of food safety
management systems (FSMS) in the dairy industry / Thomas Bintsis.
Note(s) : Notes bibliogr.
Autre(s) auteur(s) : Papademas, Photis. Éditeur scientifique
Sujet(s) : Produits laitiers -- Microbiologie
Maladies d'origine alimentaire
Aliments -- Mesures de sécurité
Indice(s) Dewey :
637 (23e éd.) = Production laitière et produits connexes ; 579.37 (23e éd.) = Actinomycètes et bactéries connexes
Identifiants, prix et caractéristiques : ISBN 978-1-4822-9867-3 (rel.)
Identifiant de la notice : ark:/12148/cb44388010f
Notice n° :
FRBNF44388010
(notice reprise d'un réservoir extérieur)