Notice bibliographique
- Notice
Type(s) de contenu et mode(s) de consultation : Texte noté : sans médiation
Auteur(s) : Organisation des Nations Unies pour l'alimentation et l'agriculture
Titre(s) : Expert consultation on nutrition indicators for biodiversity. 2, food consumption [Texte imprimé] / [Food and agriculture organization of the United Nations]
Lien au titre d'ensemble : Appartient à : Expert consultation on nutrition indicators for biodiversity
Publication : Rome : FAO, 2010
Description matérielle : 1 vol. (IX-59 p.) ; 25 cm
Note(s) : D'après une consultation d'experts qui s'est tenue du 8 au 9 juin 2009 à Washington.
- Bibliogr. p. 47-50
The nutrition indicators for biodiversity measure the food composition and consumption
of cultivars, varieties, breeds and subspecies of commonly consumed foods, as well
as underutilized, uncultivated, indigenous plant and animal species. This publication
is related to food consumption. It aims to report on progress regarding food consumption
for biodiversity and will help preserve existing biodiversity within well-managed
ecosystems, with their many sources of nutritionally-rich foods--Publisher's description
Autre(s) forme(s) du titre :
- Autre forme du titre : Food consumption
Sujet(s) : Aliments -- Consommation
Aliments -- Analyse
Biodiversité
Genre ou forme : Actes de congrès
Indice(s) Dewey :
333.951 6 (23e éd.) = Ressources biologiques - Conservation et protection
Identifiants, prix et caractéristiques : ISBN 978-92-5-106731-4 (br.)
Identifiant de la notice : ark:/12148/cb425120787
Notice n° :
FRBNF42512078
(notice reprise d'un réservoir extérieur)