Notice bibliographique
- Notice
Type(s) de contenu et mode(s) de consultation : Texte noté : sans médiation
Auteur(s) : Enzing, Christina Margaretha (1952-....)
Titre(s) : Product innovation in the Dutch food and beverage industry [Texte imprimé] : a study on the impact of the innovation process, strategy and network on the product's short- and long-term market performance / Christien Enzing
Publication : Wageningen : Wageningen academic publ., 2009
Description matérielle : 1 vol. (159 p.) ; 24 cm
Collection : Innovation and sustainability series, ISSN 1875-0702 ; 5
Lien à la collection : Innovation and sustainability series
Note(s) : Bibliogr. p. 131-144
Sujet(s) : Industries agroalimentaires -- Innovation -- Pays-Bas
Boissons -- Innovation -- Pays-Bas
Produits nouveaux -- Pays-Bas
Indice(s) Dewey :
664 (23e éd.) = Technologie des aliments
Identifiants, prix et caractéristiques : ISBN 978-90-8686-131-6 (br.)
Identifiant de la notice : ark:/12148/cb42512056x
Notice n° :
FRBNF42512056