Notice bibliographique

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Type(s) de contenu et mode(s) de consultation : Texte noté : électronique

Titre(s) : Barley [Texte électronique] : chemistry and technology / edited by Peter R. Shewry,... Steven E. Ullrich,...

Édition : 2nd ed.

Publication : St. Paul (Minn.) : AACC international, copyright 2014

Description matérielle : 1 ressource dématérialisée

Note(s) : An important tool for any cereal chemist, food scientist, or crop scientist who needs to understand the development, structure, composition, or end use properties of the barley grain for cultivation, trade, and utilization, this book offers the latest coverage of barley's applications in milling, breeding, and production for food, feed, malting, brewing, distilling, and biofuels. It delivers a complete update of the latest knowledge of barley's many components, from the genetic and molecular level to its many constituents, such as proteins, carbohydrates, arabinoxylans, minerals, lipids, terpenoids, phenolics, and vitamins. It also includes chapters on barley's plant and grain development from both the physiological and genetic perspectives, making it an important resource not only for cereal and food scientists, but crop scientists involved in breeding, agronomy, and related plant sciences
La pagination de l'édition imprimée correspondante est de : XII-322 p.


Autre(s) auteur(s) : Shewry, Peter R.. Éditeur scientifique  Voir les notices liées en tant qu'auteur
Ullrich, Steven E.. Éditeur scientifique  Voir les notices liées en tant qu'auteur


Sujet(s) : Orge  Voir les notices liées en tant que sujet

Indice(s) Dewey :  633.16 (23e éd.) = Orge (agriculture)  Voir les notices liées en tant que sujet


Identifiants, prix et caractéristiques : ISBN 9781891127793. - ISBN 1891127799

Identifiant de la notice  : ark:/12148/cb45376733g

Notice n° :  FRBNF45376733 (notice reprise d'un réservoir extérieur)



Table des matières : The barley crop: origin and taxonomy, production and end uses ; Barley grain: development and structure ; Genetic and molecular aspects of barley grain development ; Barley grain carbohydrates: starch and cell walls ; Barley arabinoxylans: molecular, physicochemical, and functional properties ; Barley grain proteins ; Minor components of the barley grain: minerals, lipids, terpenoids, phenolics, and vitamins ; Malting, brewing and distilling ; Barley foods and public health ; Processing of barley grain for food and feed ; Use of barley grain and straw for biofuels and other industrial uses ; Molecular breeding for malting quality.

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Document numérique : 

1 partie d'exemplaire regroupée

ACQNUM-5070
support : document électronique dématérialisé