Notice bibliographique
- Notice
Type(s) de contenu et mode(s) de consultation : Texte noté : sans médiation
Titre(s) : Culinary Shakespeare [Texte imprimé] : staging food and drink in early modern England / edited by David B. Goldstein and Amy L. Tigner
Publication : Pittsburgh (Pa.) : Duquesne university press, 2016
Description matérielle : 1 vol. (VI-287 p.) ; 24 cm
Collection : Medieval & Renaissance literary studies
Lien à la collection : Medieval & Renaissance literary studies
Note(s) : Includes bibliographical references and index
"Essays discuss food and drink in Shakespeare's plays, reframing questions about cuisine,
eating, and meals in early modern drama and emphasizing the aesthetic, communal, and
philosophical aspects of food; many issues in Shakespeare studies are thus considered
in terms of the cultural marker of culinary dynamics"
Autre(s) auteur(s) : Goldstein, David B. (1972-....). Éditeur scientifique
Tigner, Amy L.. Éditeur scientifique
Sujet(s) : Shakespeare, William (1564-1616) -- Thèmes, motifs
Aliments -- Dans la littérature
Coutumes alimentaires -- Dans la littérature
Boissons -- Dans la littérature
Identifiants, prix et caractéristiques : ISBN 9780820704951. - ISBN 0820704954 (rel.)
Identifiant de la notice : ark:/12148/cb45054946z
Notice n° :
FRBNF45054946
(notice reprise d'un réservoir extérieur)