Notice bibliographique

  • Notice

Type(s) de contenu et mode(s) de consultation : Texte noté : électronique

Auteur(s) : Rosenberg, Ian M. (1949-....)  Voir les notices liées en tant qu'auteur

Titre(s) : Protein analysis and purification [Texte électronique] : benchtop techniques / Ian M. Rosenberg

Édition : 2nd ed.

Publication : Boston : Birkhäuser, cop. 2005

Description matérielle : 1 online resource (xxvi, 520 pages)

Note(s) : Includes bibliographical references and index
New technologies and the manner in which scientific research is conducted have been fully incorporated into this thoroughly revised second edition of PROTEIN ANALYSIS AND PURIFICATION. Among the many topics introduced to this new edition are the use of robotics in the lab, the impact of the codification of the human genome, functional proteomics, mass spectrometry, and the expanding use of bioinformatics as a tool to improve efficiency and productivity. The author has also included an annotated appendix of the educational materials and technical databases available online to enhance the researcher's benchside access to the latest resources. With solid explanations of the science asking the "why" and literally dozens of step-by-step protocols providing the "how," this new edition is a complete resource for the benchside


Sujet(s) : Protéines -- Analyse  Voir les notices liées en tant que sujet
Protéines -- Purification  Voir les notices liées en tant que sujet
Sciences de la vie  Voir les notices liées en tant que sujet

Genre ou forme : Manuels de laboratoire  Voir les notices liées en tant que genre ou forme

Indice(s) Dewey :  572.6 (23e éd.) = Protéines  Voir les notices liées en tant que sujet


Identifiants, prix et caractéristiques : ISBN 9780817644123

Identifiant de la notice  : ark:/12148/cb446516360

Notice n° :  FRBNF44651636 (notice reprise d'un réservoir extérieur)



Table des matières : 1 An Overview of This Manual ; Kits, Cores, and Computers ; How to Use This Book ; Basic Laboratory Equipment ; Laboratory Automation ; Beyond Protein Analysis and Purification ; 2 Protein Structure ; A. The Amino Acids ; B. The Four Levels of Protein Structure ; C. Chemical Characteristics of Proteins ; 3 Tracking the Target Protein ; A. Labeling Cells and Proteins ; B. LysisPreparation of the Cell Free Extract ; C. Principles of Immunoprecipitation ; D. Additional Methods to Identify Associated Proteins ; 4 Electrophoretic Techniques ; to Polyacrylamide Gel Electrophoresis (PAGE) ; A. Preparation of SDS-Polyacrylamide Gels ; B. 2-Dimensional (2-D) Gel Systems ; D. Recovery of Proteins from the Gel ; E. Identification of Enzyme Activity in Polyacrylamide Gels ; 5 Getting Started with Protein Purification ; A. Making a Cell Free Extract ; B. Protein Quantitation ; C. Manipulating Proteins in Solution ; D. Precipitation Techniques ; 6 Membrane Proteins ; A.

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Document numérique : 

1 partie d'exemplaire regroupée

ACQNUM-33402
support : document électronique dématérialisé